Sponsor in de spotlight: Jabil

Sponsor in de spotlight: Jabil

Sponsor in de spotlight: Jabil

“Onze medewerkers zijn echt trots op deze bijdrage”
Niels Reijnen – HR Manager bij Jabil

Al enkele jaren levert JABIL uit Venray vol trots een bijdrage aan Festival WinterZon. Waar het eerst in de vorm van veiligheidsvestjes en verkeersregelaars was, mochten wij dit jaar een mooi bedrag van hen ontvangen. Na de vreugdevolle overhandiging van de cheque spraken wij Niels Reijnen, HR Manager bij Jabil, over de klik met Festival WinterZon.

“Festival WinterZon is een stichting waar wij ons als organisatie in herkennen. Een goed doel dat aansluit bij onze missie en visie. Het plezier dat het festival uitstraalt, daar kunnen wij ons mee identificeren. Daarnaast is het natuurlijk heel mooi dat door Festival WinterZon de doelgroep, samen met hun ouders, vrienden en/of begeleiders, een ontzettend leuke dag kunnen beleven. Dit is voor deze mensen helaas niet altijd vanzelfsprekend.

Door het steunen van lokale goede doelen hopen wij een mooie bijdrage te leveren aan de samenhorigheid en laagdrempeligheid in de omgeving. We vinden het belangrijk dat onze donatie écht een steentje bijdraagt en deze niet verdwijnt in de massa. Daarom kiezen onze medewerkers vaak voor regionale organisaties, zodat ze zelf ook het resultaat kunnen bewonderen. Ieder jaar dragen medewerkers, inclusief het managementteam, goede doelen aan bij Jabil. Vervolgens wordt er op basis van uitstraling, impact en zichtbaarheid in de regio een aantal goede doelen gekozen.

De keuze om een mooi bedrag aan Stichting WinterZon te schenken komt dus vanuit onze eigen medewerkers en daar zijn wij best wel trots op. Ik hoop dan ook dat Festival WinterZon ook dit jaar weer een daverend succes wordt! Namens Jabil wens ik alle bezoekers en vrijwilligers een feestelijke dag toe.”

Jabil, gevestigd in Venray, is onderdeel van een wereldwijd opererende onderneming met meer dan 100 vestigingen in 26 verschillende landen en ruim 200.000 medewerkers. Jabil ondersteunt en ontzorgt grote industriele klanten op het gebied van productie, ontwerp, supply chain, services en innovatie. Het hoofdkantoor van Jabil is gevestigd in St. Petersburg (Florida).