Praktische informatie

Datum en tijdstip

Het festival vindt plaats op zondag 8 maart 2020.

10.00 uur deuren open
10.30 uur start programma

16.00 uur einde

Locatie en routebeschrijving

Het WinterZon Festival 2020 wordt gehouden in de overdekte hallen van FloraZon in Venlo, Floralaan  80, 5928 RB Venlo.  Hier is voldoende parkeergelegenheid direct bij de ingang van de hal. Routebeschrijving-WinterZon-Festival-2020.

Ruimte

In de hal/ zaal is voldoende bewegingsruimte, ook voor mensen in een rolstoel en er zijn stoelen voor de bezoekers. Er zijn toiletten en tevens is er EHBO beschikbaar.

Tickets

Kaarten kosten EUR 9,- per stuk. Hier komen geen extra kosten meer bij. Kaarten zijn online te koop via deze directe link. En op de dag zelf zijn er kaarten verkrijgbaar aan de kassa (voorzover het festival niet uitverkocht is). Zijn er problemen met online bestellen, stuur dan even een mail naar stichtingwinterzon@gmail.com.

Consumpties

Er is onder meer thee/ koffie, frisdrank, biertje (met legitimatie), soep, chips  en frites verkrijgbaar. Alle consumpties kunnen betaald worden met consumptiebonnen. Deze kosten 1,75 euro per stuk (o.a. de prijs voor frisdrank).  Tot en met het einde van het festival kunnen gekochte consumptiebonnen ingeleverd worden tegen dezelfde prijs als gekocht. Het is bij ons natuurlijk toegestaan om eigen drank/etenswaren mee te brengen.

Merchandise

Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer leuke artikelen te koop. We hebben onder meer t-shirts , baseballcaps, rugzakken, concertlampjes, zonnebrillen, halskettinkjes, oordopjes, handenklakkers en portemonnees. Deze artikelen kunnen alleen contant en niet met consumptiebonnen betaald worden.

Rookruimte

In de hallen van FloraZon mag niet gerookt worden (ook geen E-sigaret/ elektronische sigaret). Er is een aparte overdekte rookruimte buiten.