Ook Frank & Ivan op WinterZon Festival 2016

Ook Frank & Ivan op WinterZon Festival 2016

Het programma voor WinterZon Festival 2016 op zondag 28 februari is rond. Naast Romy Monteiro, Frans Duijts, Crist Coppens en One Two Trio zullen ook troubadour Math Craenmehr  en Frank & Ivan optreden. Frank en Ivan boembox Band

 De aftrap van het festival wordt dit jaar verzorgd door Froxx uit Horst met een wervelende dansshow. Naast de optredens op het hoofdpodium worden de bezoekers bij aankomst en in de zaal vermaakt door onder meer straattheatergroep Salivette, The Lone Ranger Airbrushtattoos, Clowntje Polka en de Knuffelfee. De muzikale afwisseling tussen de optredens wordt verzorgd door DJ Guido Ernst. Nieuw dit jaar is ook de medewerking van twee deskundigen op het gebied van NMG, Nederlands Met Gebaren, die een lied van elke artiest vanaf het podium zullen ondersteunen met gebaren.

Kaarten voor WinterZon Festival 2016 kosten € 9,75 en zijn online te koop via de website www.winterzonfestival.nl. Ook zijn kaarten verkrijgbaar bij HUIS van de STREEK in Horst, Primera in Sevenum en Jumbo in Sevenum.